Ecole
 
Wij verwelkomen u in Bed and Breakfast La" vieille école."
Bed and Breakfast in Wéris. La vieille école. Deze webpagina vereist een browser die JavaScript ondersteunt. graag in onze. Bed and Breakfast. La vieille ecole. In het hart van de Belgische Ardennen. Joop en Janny. Rue des Dolmens 17, Wéris.
course
Ecole fondamentale de Haren Ville de Bruxelles.
Ecole fondamentale de Haren. Ecole fondamentale de Haren. Ecole fondamentale de Haren. Accueillant ses élèves dans un environnement épanouissant, lécole fondamentale de Haren met en uvre une pédagogie permettant à l'élève' de viser des objectifs tout en se donnant les moyens de les atteindre.
Test
école complete vertaling en synoniemen.
website link checker
ecole maternelle Vertaling Frans-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: ecole maternelle DE ecole maternelle EN ecole maternelle ES. Vertalingen ecole maternelle FRNL. Bron: Download IATE, European Union, 2017.
École Wikipedia.
In andere talen. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 20 mrt 2017 om 0940. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.
stpr.be.
l'école' des filles @ Vakantiehuis in Vonêche.
Vonêche is een deelgemeente van Beauraing, in de provincie Namen. Het ligt in de Pays des Vallées, een mooie streek in het begin van de Ardennen, ideaal om te wandelen en te fietsen. Ons adres: rue Léon Parent 16, Vonêche.
école Vertaling Frans-Nederlands.
école agricole d'application.' ecole d'agriculture' d'hiver.' FRNL: uniforme de cérémonie. FRNL: outils de fraisage. FRNL: mouchoir en papier. FRNL: vers la droite. FRNL: coup de pied de coin. FRNL: mouchoir en papier. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004.
ecole Vertaling Frans-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: ecole DE ecole EN ecole ES. Zie ook: école. Vertalingen ecole FRNL. 1 établissement d'enseignement' school.

Contacteer ons