yoast seo woocommerce
 
crm in wordpress: je klanten online beheren Mailbox Marketing.
Plugins zijn een stukje functionaliteit dat via het wordpress forum meestal gratis ter beschikking wordt gesteld aan gebruikers van wordpress. De meest populaire plugins zijn contact form7, voor het beheer van contact-formulieren op de website, wordpress seo by Yoast seo voor wordpress sites, Woocommerce en Mailpoet.
lening
Yoast WooCommerce SEO plug-in INNONET Online Marketing.
Wat zijn belangrijke aandachtspunten? In dit blog beschrijf ik er een aantal aan de hand van de gratis Yoast plug-in, maar natuurlijk ook met Yoast WooCommerce SEO plug-in, de add-on die is ontwikkeld voor WooCommerce webshops. Lees ook zeker door tot het eind van dit bericht waar ik je nog een handige tip geef om al je producten in 1x van een goede meta omschrijving te voorzien.
culligan
Hoe je ervoor zorgt dat je berichten er perfect uitzien op Facebook.
Het scherm waar je Yoast SEO installeert. Mocht je de plugin Yoast SEO nog niet hebben geïnstalleerd, dan moeten we dat uiteraard eerst doen. Ga in je WordPress Dashboard naar Plugins en dan naar Nieuwe Plugin. Vul in het zoekveld rechtsboven Yoast in 1.
Phishing
Meta-titel en description homepage WordPress SEO Yoast SEO cursus Amsterdam SEO advies.
Selecteer een pagina. Meta-titel en description homepage WordPress SEO Yoast. Op elke pagina is er een veld mbv de Yoast SEO plugin om je SEO-title en meta-beschrijving in te vullen. Wat vaak wordt vergeten is dat dit niet mogelijk is voor de homepage.
utrecht
WordPress: het meest gebruikte en veelzijdige CMS ter wereld.
De aanvullende software van WooCommerce draait bovenop WordPress en is daardoor eveneens snel, flexibel, en krachtig. Natuurlijk zorgen ook nu de aanvullende plugins voor extra functionaliteiten, maar zelfs standaard out-of-the-box is WooCommerce zeer compleet en kan het zich volledig meten met de duurdere / complexere webwinkel systemen. Wij geven u graag een demonstratie. Online marketing met WordPress CMS. Ook je online marketing activiteiten beheer je eenvoudig met het WordPress CMS. Plan nieuwsbrieven, lead management en andere online marketing activiteiten in en volg hun effectiviteit via de webstatistieken in het CMS. Dankzij plugins als Yoast SEO krijg je bovendien SEO feedback al tijdens het bewerken van je pagina.
The big 5; WooCommerce plugins, voordelen en valkuilen.
Bij het maken en wijzigen van content, helpt deze tool u om uw SEO instellingen te optimaliseren. Denk daarbij aan de meta-description, de beschrijving van uw webshop en paginas in Google. Maar ook het maken van de juiste URLs. Als u daarnaast ook de Yoast WooCommerce plugin download, dan zullen uw product paginas ook echt als producten worden gezien, en niet als artikelen.
Je site structuur optimaliseren voor SEO in WordPress.
WordPress herschrijft automatisch de urls met de / of niet naargelang je permalink instellingen zie hoger. Mocht je een canonical url manueel willen instellen, is dit mogelijk met de handige WordPress SEO plugin van Yoast. Onder geavanceerd vind je dan een veld om de canonical url in te geven.
Vijf WordPress SEO functies die je waarschijnlijk niet gebruikt.
In dit artikelen bekijken we vijf functies in de WordPress SEO plug-in van Yoast, die je waarschijnlijk niet gebruikt maar die wel heel nuttig zijn. Bekende functies van Yoast WordPress SEO. Als je WordPress SEO hebt geïnstalleerd, krijg je in de backend van WordPress automatisch onder elke pagina en post een veld waarin je instellingen van WordPress SEO kunt aanpassen voor die betreffende pagina.
Gebruik je de Yoast SEO plug-in voor WordPress? Fix de bug! Frankwatching.
Wanneer je in WordPress een afbeelding toevoegt, wordt er ook een aparte bijlage-url gecreëerd voor elke afbeelding. Dit komt erop neer dat elke afbeelding een eigen url heeft. Normaal gesproken verhelpt de Yoast SEO plug-in dit, doordat de optie Redirect bijlage-urls naar de bijlage standaard aangevinkt is met Ja.
WordPress Den Haag Suprevo WordPress websites en webshops.
Wij hebben hier al veel ervaring mee en bouwen volledig unieke webshops met Woocommerce. Heb je een vraag of ben je benieuwd of WordPress de juiste keuze voor jou is? Vraag een offerte aan of stel ons een vraag. Websites gemaakt door ons. De volgende websites zijn volledig op WordPress op maat gemaakt voor onze klanten. Top 5 WordPress plugins. Hieronder een lijst met onze 5 meeste gebruikte plugins en wat ze doen. Yoast SEO: Een must have plugin voor het instellen en optimaliseren van je SEO.
The Big 5; WooCommerce plugins, voordelen en valkuilen.
Dit doet Yoast SEO voor je. Bij het maken en wijzigen van content, helpt deze tool je om je SEO instellingen te optimaliseren. Denk daarbij aan de meta-description, de beschrijving van je webshop en paginas in Google. Maar ook het maken van de juiste URLs. Als je daarnaast ook de Yoast WooCommerce plugin download, dan zullen je product paginas ook echt als producten worden gezien, en niet als artikelen.

Contacteer ons